SZERVIZTECHNIKUS

Bővülő csapatunkba

Szerviztechnikus munkatársat keresünk

Jó vagy abban, hogy egy helyszíni felmérésnél azonnal kiszúrd a hibákat? Fontos számodra, hogy ezek a hibák el is legyenek hárítva? Előrelátóan tudsz gondolkodni, proaktívan cselekedni és ügyfélközpontú vagy, ezért egy kiszámítható és biztos helyen szeretnéd kamatoztatni a tudásodat? Akkor jó helyen jársz.

Mi is lesz a munkád: megfelelő betanítást követően a cégünk partnereinél lévő tűzvédelmi és munkavédelmi eszközök, úgy, mint tűzoltókészülék, tűzcsap, tűzgátló ajtó stb.; felülvizsgálata, karbantartása, javítása. Egy-egy felülvizsgálatot követően munkalapok/jegyzőkönyvek kitöltése, karbantartási feladatok elvégzését követően pedig a felmerült javításokhoz szükséges anyagok/eszközök felkutatása, beszerzése és beépítése.

2015 óta működő, Budapesti székhelyű, fiatalos stabil cég vagyunk. Célkitűzésünk, hogy olyan munka- és tűzvédelmi szolgáltatást nyújtsunk az ügyfeleink számára, amely a minőségen felül az egyedi igények megvalósítását is lehetővé teszi.

Ami biztos, számítunk korábbi szaktudásodra, javaslataidra a munkád során, hogy közösen még ütemesebb fejlődést tudjunk elérni. Munkád elvégzéséhez magas minőségű eszközöket biztosítunk színvonalas partnereknél, akik rád és hozzáértésedre is számítanak ebben a pozícióban. Amennyiben ez a munkakör testhezálló számodra, akkor jelentkezz csapatunkba egy 5 perces kérdőív kitöltésével!

dsec-logo-blue