MV LANDING

D SAFETY ENGINEERING & CONSULTING KFT.

MUNKA​VÉDELEM ÉS TŰZVÉDELEM

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN

Cégünk teljes körű munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatásokat nyújt, mérnöki precizitással, kiemelkedő igényességgel, komplex szakmai hozzáállással, hogy megrendelőink ne kerülhessenek váratlan helyzetbe a biztonság terén.

dsec-kft-logo

ÖN IS ELVÉSZ A MUNKAVÉDELMI JOGSZABÁLYOK TENGERÉBEN?

...és nem tudja, mit kell betartani, és mit nem?


blue-questionmark
  • Onnantól kezdve, hogy van alkalmazottja, Önnek munkáltatóként munkavédelmi, tűzvédelmi és foglalkozás egészségügyi kötelezettségei is vannak!
  • Tény, hogy bármikor bejelentkezhet Önhöz a hatóság ellenőrzés céljából!
  • Tudta-e, hogy más és más munkavédelmi megközelítés szükséges attól függően, milyen tevékenységet folytat, hány munkatársat foglalkoztat, milyen körülmények között dolgoznak?
  • Biztonságban szeretné érezni magát, hogy a munkavédelem miatt ne fájjon a feje? Mi segítünk ebben.

segítünk Önnek, hogy megismerje, milyen kötelezettségei vannak munkáltatóként.

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁSOK


MUNKAVÉDELEM

TŰZVÉDELEM

FOGLALKOZÁS EGÉSZSÉGÜGY

FELÜLVIZSGÁLATOK

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?


Képviselet ellenőrzéseken

Az előre bejelentett ellenőrzésen részt veszünk, és megvédjük az érdekeit általánydíjas szerződés esetén.

Minőségi szolgáltatások

Magas minőségű szolgáltatásaink, precíz hozzáállásunk a piacon elérhető legjobb ár-érték arányban vannak, ezt máshol is leellenőrizheti.

SMART támogatás

Távoli szerveres SMART támogatásunkkal bármikor el tudjuk Önnek küldeni a kért munkavédelmi, tűzvédelmi, felülvizsgálati anyagokat.

Folyamatos innováció

Folyamatos innovációval szolgáltatásainkat fejlesztjük, megrendelőink kényelmi szempontjait figyelembe véve.

Online oktatás

Lehetőséget nyújtunk online oktatásra is, így hatékonyan és időtakarékosan biztosítunk munka- és tűzvédelmi oktatást.

Kiemelkedő referenciák

Jelentős referenciákkal rendelkezünk,
 és hosszú távon működünk együtt partnereinkkel.

100% garanciA


Szakmai munkánkra 100% garanciát vállalunk, amennyiben bizonyítottan a mi esetleges mulasztásunk, hibánk miatt a munkavédelmi vagy a tűzvédelmi hatóság Önt megbünteti úgy azt a mi szakmai felelősség biztosításunk fedezi 30 millió Ft értékig!

munkavedelmi-tuzvedelmi-felulvizsgalat

DSEC - PARTNER A MUNKAVÉDELEMBEN


A leghatékonyabb és leggazdaságosabb szolgáltatásunk az átalánydíjas szerződés, a legtöbb ügyfelünk ezt választja, mert hosszú távon számíthatunk egymásra, és magas minőségben ki tudjuk alakítani a szakmai szempontokat az Ön munkahelyén.

Meghatározott időközönként ellenőrzéseket végzünk az ügyfélnél így minden hatósági szempontot meg tudunk vizsgálni.

MUNKAVÉDELMI SZOLGÁLTATÁSAINKBÓL


MUNKAHELYI KOCKÁZATÉRTÉKELÉS KÉSZÍTÉSE

A kockázatértékelés a munkáltató törvényi kötelezettsége. Ennek folyamán az összes tényezőt figyelembe véve feltárjuk a lehetséges veszélyeket és megoldási javaslatokat kínálunk Partnereink számára.

Veszélyes gépek üzembe helyezési eljárása

A jogszabályi előírások szerint a veszélyesnek minősülő gépeket a munkáltatónak kell használat előtt üzembe helyeznie. Ezt megelőzi egy előzetes vizsgálat munkavédelmi szempontból. Ennek szakmai elvégzését gyakorlott csapatunk teljes egészében vállalja.

Egyéni védőeszköz juttatási rendjének meghatározása

A kockázatértékelés során megállapított veszélyek és egészségkárosító hatások kivédése érdekében elsősorban kollektív védelmet kell alkalmazni. Amennyiben ez nem lehetséges vagy nem nyújt kellő védelmet, úgy megfelelő védelmi képességgel rendelkező egyéni védőeszközöket kell alkalmazni, amelyet írott formában eme dokumentumban határozunk meg.

Mentési terv készítése

A mentési terv a munkahelyen munkavégzés közben előfordulható rendellenes körülmények kezelésére (havária helyzetre) szolgál. Ebben a dokumentumban próbálja meghatározni a munkavédelmi szakember a munkáltatóval egyetemben, hogy milyen váratlan, kedvezőtlen körülmények keletkezhetnek, amelyekre ha nem dolgoznak ki hatékony megoldási módokat és szervezési instrukciókat, akár kritikus vagy életveszélyes körülmények alakulhatnak ki.

Biztonsági jelzések meghatározása, beszerzése

A veszélyekre és egészségkárosító hatásokra minden érintett figyelmét fel kell hívni. Ennek érdekében meghatározzuk a szükséges biztonsági jelöléseket, azok megfelelő helyét és az ügyfél külön kérésére akár be is tudjuk szerezni és fel is tudjuk szerelni azokat.

Időszakos biztonsági felülvizsgálatok elvégzése

A berendezések megfelelő biztonsági szintjének fenntartására a törvény előír időszakos biztonsági felülvizsgálatokat. Természetesen ezek a felülvizsgálatok nem helyettesítik a gyártó által meghatározott karbantartási és egyéb felülvizsgálati kötelezettségeket. Ennek elvégzésében is tudunk segíteni.

Munkavédelmi oktatások elvégzése
(e-learning)

A munkavállalók figyelmét minden esetben fel kell hívni a munkavégzés során fellépő összes veszélyre és egészségkárosító hatásra. Meg kell ismertetni velük, hogy az adott veszélyeket hogyan kerülhetik el, hogyan használják biztonságosan munkaeszközeiket, egyéni védőeszközeiket stb.
Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy jelenleg az idő az egyik legértékesebb tényező. Azért, hogy segítsünk a munkáltatóknak értékes időt spórolni, létrehoztunk egy saját fejlesztésű online oktató felületet, ahol a dolgozók rugalmasan el tudják végezni online a munkavédelmi oktatást. Így nem szükséges minden dolgozót egyszerre kivenni a munkából, hogy személyesen részesei lehessenek az oktatásnak.

Elsősegélynyújtó oktatások megszervezése, lebonyolítása

A munkahelyi elsősegélynyújtók meglétét jogszabály írja elő. Megfelelő oktatásban kell részesülnie annak, aki szakszerű elsősegélynyújtó akar lenni. Természetesen ezen túlmenően az is megnyugtató, hogy szükség esetén minden műszakban van valaki, aki tudja mi a teendő és akár életet is menthet. Igény esetén külön megrendelés alapján, partnereink számára lehetőséget nyújtunk munkavédelmi oktatás keretében a munkavállalók számára a szükséges gyakorlati, elméleti oktatásra.

Foglalkozás egészségügyi vizsgálatok rendjének meghatározása

A foglalkozás egészségügyi orvosi vizsgálatok gyakoriságát külön jogszabályok határozzák meg. A jogszabályok és a foglalkozás egészségügyi szakorvos segítségével a munkafolyamatok, munkavállalói sajátosságok figyelembevételével, meghatározzuk az orvosi vizsgálatok rendjét, szükség esetén megszervezzük a foglalkozás egészségügyi szolgálat meglétét.

Balesetek kivizsgálása, bejelentése a hatóságok felé

Ha munkavállalója munkavégzés közben balesetet szenvedett, Önnek kötelessége azt kivizsgálni vagy kivizsgáltatni egy szakemberrel és szükség esetén jelenteni az illetékes hatóságok felé. Ennek egyik oka, hogy tisztázódjon mi vagy ki okozta a balesetet, hogyan lehet a jövőben ezt megelőzni, elkerülni vagy csökkenteni a kialakulás kockázatát. Mi szakszerűen kivizsgáljuk az esetet, szükség esetén elkészítjük a munkabaleseti jegyzőkönyvet. Továbbá tanácsokkal látjuk el a munkáltatót, hogy milyen intézkedésekkel tudja elkerülni vagy csökkenteni egy következő hasonló baleset kialakulásának kockázatát.

Szakmai képviselet az ellenőrző hatóságok felé

A munkavédelmi hatóság ellenőrei előre bejelentkezés nélkül is tarthatnak munkavédelmi ellenőrzéseket a telephelyeken, irodákban, munkaterületeken. Szerződött partnereinknek helyszíni képviseletet biztosítunk az előre bejelentett hatósági ellenőrzések alkalmával. Tudjuk, hogy a szakmai jelenlétünk nagy megnyugvást nyújt Partnereink számára.

Szakmai szaktanácsadás Partnereinknek

Átalánydíjas szerződés keretében partnereink számára a rendszeres helyszíni bejárásokon túl, folyamatos szakmai hátteret biztosítunk 0-24 órában emailen és telefonon. Így bármikor kérdések merülnének fel habozás nélkül meg tud keresni minket és mi rugalmasan és gyorsan tudunk segíteni. Akár legyen szó új beruházásról, bővítésről vagy meglévő folyamatok támogatásáról. Továbbá, ha esetleg éjszaka történne súlyos baleset annak a kivizsgálása is sokkal hamarabb kezdődik meg mivel mi folyamatosan ott vagyunk a Partnereink számára.

TELJES KÖRŰ munkavédelem A DSEC-TŐL


A leghatékonyabb és leggazdaságosabb szolgáltatásunk az átalánydíjas szerződés,
a legtöbb ügyfelünk ezt választja, mivel:

BIZTONSÁGOT NYÚJT, HOGY RENDSZERES BEJÁRÁSOKAT VÉGZÜNK A MUNKAHELYEN ÉS SZAKTANÁCSADÁSSAL FOLYAMATOSAN SEGÍTÜNK.

NÉHÁNYAN PARTNEREINK KÖZÜL


Keressen minket még ma!


    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztató-t.

    [recaptcha]