Foglalkozás egészségügy

Foglalkozás egészségügyi szolgáltatások


Teljes körű foglalkozás-egészségügyi szolgálat.

Rendszeres foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok szervezése.

Különböző menedzser szűrések, vizsgálati csomagok megszervezése.

foglalkozás egészségügy A-Z-ig


 • foglalkozás egészségügyi tanácsadás
  (milyen típusú munkavégzésnél milyen jellegű orvosi vizsgálatokra van szükség, milyen szintű egészségvédelem szükséges az egyes szakterületeken és még sorolhatnánk)

 • helyszínen végzett orvosi vizsgálatok elvégzése a dolgozókkal

 • a hivatalos előírás szerint minden szükséges orvosi vizsgálat intézése a legegyszerűbb orvosi vizsgálatok megszervezésétől a menedzser szintű szűrővizsgálatokig

A foglalkozás egészségügyről

A foglalkozás egészségügy olyan terület, amellyel minden munkáltatónak foglalkoznia kell, ha meg szeretné tartani a munkavállalóit.

Mindemellett vannak a foglalkozás egészségüggyel kapcsolatos törvények is, amelyek a munkáltatóra vonatkoznak. Felmerül azonban a kérdés, hogy milyen kötelezettségek vannak a munkáltató és a munkavállaló részéről, ha foglalkozás egészségügyről van szó. Védenie kell-e a munkavállaló egészségét, vagy meg kell-e előznie a megbetegedéseket a rendszeres szűrésekkel? Milyen gyakran van szükség orvosi vizsgálatokra, és milyen szintűekre? Mik a törvényi kötelezettségek?

Rengeteg előírás, szabály van a foglalkozás egészségügy témájában, ezen felül különféle sűrűséggel vannak kötelezően elvégzendő orvosi vizsgálatok.

Cégünk segítőkészen és hatékonyan fellép partnerei érdekében, hogy nem csak teljes körű foglalkozás egészségügyi, de munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatást nyújtson.

Foglalkozás egészségügyi szolgáltatásaink

 • Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálatok megszervezése, lebonyolítása. 
 • Foglalkozáshoz, és munkahelyhez kapcsolódó, jogszabály szerinti foglalkozás egészségügyi vizsgálatok meghatározása.
 • Akár a helyszínen, az Ön cégénél végzett orvosi vizsgálatok megszervezése.
 • Cégünk segít abban, hogy dolgozóinak mikor milyen vizsgálatokon kell részt vennie, és erről Önt időben értesíti, így ezt nem kell Önnek észben tartani.
 • Az egyszerű foglalkozás egészségügyi szűréstől a komplex, mindenre kiterjedő vizsgálatig, az általunk szervezett vizsgálatok és az ezekhez kapcsolódó tanácsadás mind a munkáltatónak, mind a munkavállalónak megéri, hiszen mindketten kapnak valamit. A munkáltató egy jól végzett vizsgálat biztosításával törődik dolgozójával, míg az alkalmazott segítséget kaphat, hogy megőrizze egészségét.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?


 0-24 órás rendelkezésre állás


Szolgáltatásainkkal 0-24 órában rendelkezésre állunk partnereink számára, így bármikor, ha szüksége van ránk, elér bennünket, és azonnal intézkedünk.

Kedvező árak


Kedvező ár-érték arányú szolgáltatások. Tűzvédelmi és munkavédelmi szakértőként átalánydíjas szolgáltatást végzünk partnereink részére.

Kivételes biztosítás


Kivételes szakmai felelősség biztosítással rendelkezünk, amely fedezi a kiszabható bírságot, így partnereink teljes
biztonságban vannak.

NÉHÁNYAN PARTNEREINK KÖZÜL


Keressen minket még ma!


  Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztató-t.

  [recaptcha]