Munkavédelem profi szinten, szakértőktől

Munkavédelmi szolgáltatásaink

Komplex munkavédelem átalánydíj keretében A-Z-ig

Átalánydíjas munkavédelmi szolgáltatások

A munkavédelem az Ön cégében is a “szükséges rossz”, ami egyszerűen kötelező?

Ha szóba kerül a “munkavédelem”, az is lehet, hogy csak annyi jut az emberek eszébe, hogy “az a hosszú oktatás, amit végig kellett ülni, és a végén aláírni a jelenléti ívet”?

Ha a munkavédelmi szabályzatról, a cég munkavédelemmel, egészségvédelemmel és tűzvédelemmel kapcsolatos előírásairól van szó, akkor pedig lehet, hogy hirtelen azt sem tudják, mihez kapjanak?

Rengeteg előírás, szabály van a munkavédelem témájában, ezen felül kötelező az oktatás is és a szabályzatok, amelyeket csak munkavédelmi szakember készíthet el.

Cégünk segítőkészen, és hatékonyan fellép partnerei érdekében hogy teljes körű munkavédelmi, egészségvédelmi és tűzvédelmi szolgáltatást nyújtson.

A felület alkalmas partnereink saját célú oktatásaira is!
E-learning
tananyaggal!
E-learning

ONLINE munka- és tűzvédelmi oktatás.

Miért válassza a DSEC-et?

Segítünk cégének a jobb működésében!

Működésünk során a profizmus és a minőség jegyében innovatív megoldásokat is alkalmazunk. Szolgáltatásaink minőségét számos stabil partnerünk igazolhatja.

Megrendelő centrikus szolgáltatások

Szolgáltatásainkkal segítjük partnereinket a felmerülő problémák megoldásában, de még inkább azok megelőzésében.

0-24 órás rendelkezésre állás

Munkavédelmi szolgáltatásainkkal 0-24 órában rendelkezésre állunk partnereink számára, így bármikor, ha szüksége van ránk, elér bennünket, és azonnal intézkedünk.

Kedvező árak

Kedvező ár-érték arányú szolgáltatások. Tűzvédelmi és munkavédelmi szakértőként átalánydíjas szolgáltatást végzünk partnereink részére.

Kivételes biztosítás

Munkavédelmi bírság esetére egyedi biztosítással rendelkezünk, amely fedezi a kiszabható bírságot, így partnereink teljes biztonságban vannak.

Kérdése van? Árajánlatot szeretne kérni?

A DSEC csapata készséggel áll rendelkezésre, ha munkavédelemről van szó.

Lépjen velünk kapcsolatba! KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!